Topp 5 – hvorfor velge ruggede PDAer framfor forbrukerbaserte smarttelefoner

Ikke gå i den klassiske fellen og kun se på kjøpskostnadene. Sjekk topp 5 grunner for å velge robuste og ruggede PDAer framfor forbrukerbaserte smarttelefoner.

1. Lavere TCO (Total Cost of Ownership)

Ruggede PDAer har typisk en lavere Total Cost of Ownership. De koster som regel mer her og nå, men over en tidsperiode på 3 – 5 år vil kostnaden ved kjøp, vedlikehold og administrasjon av en forbrukerbasert smarttelefon, være høyere enn en robust og spesialisert PDA.

2. Tilbehør

Ruggede PDAer har nesten alltid en lang liste med tilbehør. Dette gjør utstyret mer allsidig i arbeidsdagen ved å kunne tilby alt fra tasker til ladeutstyr og ekstra batterier.

Bærbar løsning fra Honeywell

3. Serviceavtaler

De fleste produsenter av ruggede PDAer tilbyr serviceavtaler som dekker stort sett alt som kan skje med en robust PDA i løpet av dens livstid. Betal en pris nå, og alle fremtidige reparasjoner er gratis.

4. Batterier

Ruggede PDAer har som regel svært gode, utbyttbare batterier. De er designet for et hardt liv, lange skift og tøft bruk. Man trenger ikke sende PDAen på reparasjon for å bytte batteriet, eller i verste fall hele PDAen.

Oppladbare,utbyttbare,Replaceable,battery,batteries,meny batteries,zebra technology,nordic mobility

5. Oppsett og forvaltning

Produsenter av robuste PDAer har gjerne tett samarbeid med Mobile Device Management selskaper. Dette samarbeidet gjør konfigurasjon, oppsett, og ikke minst vedlikehold mye enklere enn låste økosystemer.

 

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap. Er du på jakt etter ruggede PDAer til din bedrift? Kontakt oss for tips og råd.