TOPP 5 – hvorfor velge ruggede nettbrett framfor forbrukerbaserte

Hvorfor ruggede nettbrett er bedre enn forbrukerbaserte - TOPP 5

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap. Er du på jakt etter ruggede nettbrett til din bedrift? Kontakt oss for tips og råd.

1. Lavere TCO (Total Cost of Ownership)

Ruggede nettbrett har typisk en lavere Total Cost of Ownership. De koster som regel mer her og nå, men over en tidsperiode på 3 – 5 år, vil kostnaden ved kjøp, vedlikehold og administrasjon av et forbrukerbasert nettbrett, være høyere enn et robust og spesialisert nettbrett.

 

2. Tilbehør

Ruggede nettbrett har nesten alltid en lang liste med tilbehør. Dette gjør utstyret mer allsidig i arbeidsdagen ved å kunne tilby alt fra ladeutstyr, RFID-lesere og ekstra batterier.

 

3. Serviceavtaler

De fleste produsenter av ruggede nettbrett tilbyr serviceavtaler som dekker stort sett alt som kan skje med et robust nettbrett i løpet av dens livstid. Betal en pris nå, og alle fremtidige reparasjoner er gratis.

 

4. Batterier

Ruggede nettbrett har som regel svært gode, utbyttbare batterier. De er designet for et hardt liv, lange skift og tøft bruk. Man trenger ikke sende nettbrettet på reparasjon for å bytte batteriet, eller i verste fall hele nettbrettet.

5. Oppsett og forvaltning

Produsenter av robuste nettbrett har gjerne tett samarbeid med Mobile Device Management selskaper. Dette samarbeidet gjør konfigurasjon, oppsett, og ikke minst vedlikehold mye enklere enn låste økosystemer.

 

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap. Er du på jakt etter ruggede nettbrett til din bedrift? Kontakt oss for tips og råd.