20

MARS, 2019

SOTI, en av verdens største leverandører av Mobile Device Management (MDM) løsninger annonserte nylig lanseringen av SOTI ONE plattformen, en samling av tett integrerte systemer. SOTI ONE plattformen skal tilby løsninger for operasjons- og forretningsprosesser, kritiske for en bedrifts dag-til-dag operasjoner. Første komponent er allerede tilgjengelig via MobiControlSOTIs industriledende Enterprise Mobility Management (EMM)  løsning. MobiControl gir deg avanserte funksjoner for sikker forvaltning av smarttelefoner, nettbrett, bærbare og stasjonære PCer med dagens mest populære operativsystemer (Android, iOS og Windows Mobile/Embedded/CE/IoT/Desktop)

I tillegg til MobiControl, lanserte SOTI nylig to nye elementer av plattformen. SOTI Assist, en Help Desk-løsning bygget spesielt for de unike behovene til Enterprise Mobility – noe som differensierer dem fra andre løsninger designet for å supportere PCer. SOTI Assist tilbyr integrert fjernstyring, diagnostisering og saksbehandling for å møte supportbehovene til dagens mobile arbeidere. SOTI lanserer også en beta versjon av SOTI Snap, en løsning for å utvikle apper raskt. De lover alle ansatte, fra ikke-teknisk personell til IT, skal kunne bygge og rulle ut applikasjoner på minutter. Ifølge VDC Research trenger en organisasjon, i gjennomsnitt, mer enn seks måneder på å utvikle og rulle ut en enkelt applikasjon og bruker rundt 1 million kroner. SOTI skal hjelpe organisasjoner å forbedre dette.

Denne lanseringen kommer samtidig som framtiden blir mer og mer mobil og tilkoblet. Et tilsynelatende uendelig antall av enheter får intelligens, sensorer dukker opp overalt, på samme tid som alt skal være online.

Ifølge Gartner skal over 65% av bedrifter adoptere IoT-produkter innen 2020. Med en slik revolusjon som vokser så voldsomt på kort tid, må bedrifter forstå dette ikke handler om hva brukere foretrekker, men at det er et fundamentalt element for produktivitet og bunnlinje.

SOTI ONE – en plattform til alle dine mobile behov

SOTI MobiControl, SOTI Assist og SOTI Snap er kraftfulle verktøy hver for seg, men hever seg til et nytt nivå når de fungerer sammen. Integrasjonen vil gi muligheter som overgår det forskjellige leverandører kunne gjort sammen. Et av høydepunktene med denne integrasjonen er dens umiddelbare muligheter for en supportarbeider å fjernstyre en SOTI Snap applikasjon på en Apple iOS enhet, fra SOTI Assist. Andre fjernstyringsløsninger krever du må kode en applikasjon med deres SDK, noe som kan gjøre utvikling til en langsom prosess .Ved siden av SOTI MobiControl, SOTI Assist, og SOTI Snap, planlegger SOTI å lansere enda flere løsninger for å hjelpe bedrifter å få bedre innsikt og fordeler med IoT i deres operasjoner.

SOTI ONE er en essensiell løsning for bedrifter som strever med å forvalte kaoset av tilkoblede enheter, spesielt hvor mobilitet er forretningkritisk. Den nye plattformen vil gjøre det mulig å holde vedlike de ansattes produktivitet, bygge applikasjoner raskere, og administrere mobile og IoT-enheter. SOTI ONE vil bruke virksomhetsetterretning til å forbedre og automatisere bedriftoperasjoner i mobil-først æraen.

Ifølge Carl Rodrigues, CEO i SOTI, endres industrien og bedrifter trenger ikke lenger kun en type mobilitet. «Bedrifter vet integrasjon er kritisk, men allikevel fortsetter de å bygge deres mobile strategi på uensartede løsninger. Akkurat som et korthus, hvis et element feiler vil hele huset rase. Neste fase i vår visjon fokuserer på de utfordringene våre kunder har på tvers av alle sektorer, inkludert helse, retail, tjenester utenfor de fire vegger, transport og logistikk. Alle har i dag utfordringer som vil fortsette i framtiden. Endringen er del av SOTIs fortsettende forpliktelse til å levere løsninger som sikrer våre kunder møter deres forretningkritiske mobilitetbehov – med større effektivitet og høyere kostnadseffektivitet.

NORDIC MOBILITY leder an sammen SOTI i denne mobilitetrevolusjonen. Vi er blant Skandinavias mest kompetente bedrifter på SOTI og Enterprise Mobility. Ta kontakt med oss i dag!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!