SOTI MobiControl

SOTI MobiControl er en Enterprise Mobility Management (EMM) løsning. Dette er en løsning som ivaretar mobil sikkerhet og gir dere en enkel og brukervennlig plattform for oppsett og administrasjon av mobile enheter. I systemet finnes avanserte funksjoner for applikasjonshåndtering, innholdshåndtering, lokaliseringstjenester og fjernstyring. Det har også avanserte sikkerhetsfunksjoner, som gjør det mulig å ha full kontroll over hvem som bruker dine mobile enheter og hvordan de bruker dem.

Tar kompleksiteten ut av Enterprise Mobility

SOTI tar kompleksiteten ut av Enterprise Mobility. Med SOTI får du en rekke løsninger og funksjoner som effektiviserer bedriftens daglige drift, og har støtte for alle produsenter og operativsystemer. SOTI rapid deployment gir raskere utrulling, med mindre arbeid og færre feil. Deres intuitive brukergrensesnitt gjør det enkelt å håndtere en stor mengde enheter gjennom et enkelt grensesnitt.

Enterprise Mobility-bransjen er i kontinuerlig utvikling, og SOTI vil alltid være oppdatert med nye enheter og nye funksjoner og den nyeste teknologien. Dette gjør SOTI til markedets beste EMM-løsning.

SOTI MobiControl, MDM, EMM, fjernstyring, remote control, PDA, forvaltning, administrasjon

Fordeler med SOTI MobiControl

Det er mange grunner til at SOTI MobiControl vil bidra til å effektivisere og forenkle din bedrifts hverdag. Med SOTI MobiControl får du:

  • Multi-OS support
  • Mulighet for fjernstyring av enheter
  • Brukervennlig applikasjonsforvaltning
  • SOTI Surf – egen sikker nettleser
  • Mulighet for integrasjon med SOTI ONE
  • Enkel staging
  • RESTful API – lar deg integrere MDM-systemet med bedriftens øvrige systemer
  • Asset Management – full kontroll på deres mobile enheter

Blant Skandinavias fremste på Mobile Device Management

Nordic Mobility har mange års erfaring med bruk av SOTI MobiControl. Vi har satt opp alt fra små, enkle løsninger til noen av Skandinavias og Europas største MobiControl-løsninger. Dermed kan vi med trygghet si at vi er blant Skandinavias fremste på Mobile Device Management. Vi skreddersyr gjerne en løsning som passer for din bedrift.

Vi tilbyr alt fra lisenser, design og konfigurasjon til skyløsninger og rådgivning. Kontakt oss i dag for å komme i gang!