ICA Gruppen

ICA Gruppen er Sveriges største dagligvareaktør og består av kjedene ICA Maxi Stormarknad, ICA Kvantum, ICA Supermarket, ICA Nära og Rimi Baltic. ICA Gruppen har over 2150 butikker i Sverige, Estland, Latvia og Litauen.

ICA Gruppen vokser og har de siste årene tilegnet seg en større markedsandel, større omsetning og flere butikker og ansatte.

 

Nordic Mobilitys oppgave

ICA Gruppen er i en migreringsfase fra eldre teknologi til neste generasjon Self Shopping System og overgang til Android på de fleste av sine mobile enheter. Nordic Mobility ble kontaktet for å bistå med teknisk bistand rundt flere pågående prosjekter, samt oppgradering av deres SOTI MobiControl-installasjon.

 

Løsningen

Når Nordic Mobility var klare, var flere pågående prosjekter løst og rullet ut med tilfredse sluttbrukere. SOTI MobiControl-installasjonen ble også gjennomgått fra topp til bunn for å sikre mest mulig effektiv drift. Til slutt ble SOTI MobiControl-installasjonen for hele ICA Gruppen oppgradert. Løsningen er i dag mer effektiv og automatisert enn noen gang.

Trenger du hjelp med valg av utstyr til dine ansatte og Mobile Device Management? Eller står dere fast i dagens løsning? Kontakt oss, vi hjelper dere videre.