20

MARS, 2019

5. Hvordan skal etikettskriveren brukes?

Trenger du en mobil etikettskriver de ansatte skal ta med seg? Eller en stasjonær? Hvis du skal ha stasjonær, skal den brukes på et lager, i en butikk eller på et kontor? Hvert tilfelle har sine egne spesialiserte etikettskrivere.

4. Trenger du forvaltning og administrasjon?

Trenger du oversikt, mulighet for enkelt oppsett og oppgradering av etikettskriverne dine? I dag finnes det et par MDM-systemer (Mobile Device Management) som lar deg gjøre dette, blant annet SOTI MobiControl og VMWare AirWatch.

Brukergrensesnittet til SOTI MobiControl versjon 14 med blant annet støtte for Zebra etikettskrivere

3. Hvor mange etiketter skal du skrive ut?

Skal etikettskriveren bare brukes en gang i blant, eller skal du skrive ut tusenvis av etiketter hver dag? Det er stor forskjell både i størrelse og pris på de enkle etikettskrivere i forhold til de mer avanserte.

En rull med etiketter som passer til etikettskriver

2. Hvor store etiketter trenger du?

Skal du skrive ut enkle kvitteringer, eller store A4-ark? Kanskje noe midt imellom? Uansett hva ditt behov er, finnes det etikettskrivere som er laget for den etikettstørrelsen du trenger.

Etiketter til etikettprinter i forskjellig størrelser

1. Hvordan skal du få skrevet ut etiketter fra din applikasjon?

Du har et datasystem, eller en applikasjon, og nå vil du gjerne skrive ut etiketter fra dette. Gjerne på en enkel og grei måte, kanskje på flere etikettskrivere i tillegg. Da trenger du et system som fikser dette for deg. Det finnes mange alternativer, her gjelder det å gjøre en god undersøkelse først.

Brukergrensesnittet til Bartender Label Software som lager etiketter til etikettskriver

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap. Er du på jakt etter etikettskrivere til din bedrift? Kontakt oss for tips og råd.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!