Coop Norge SA

Coop Norge SA er samvirkelagenes fellesorganisasjon og eid av disse. De er Norges nest største dagligvareaktør og består blant annet av kjedene Coop Obs! Hypermarked, Extra, Coop Mega og Obs! Bygg med flere. De har over 1150 butikker og 135 byggevarehus, samt over 28000 ansatte.

Coop Norge SA vokser stadig og ønsket i den forbindelse en så smidig og effektiv hverdag som mulig, for alle ansatte, på tvers av alle kjeder.

Coop Norge
Coop Norge

Nordic Mobilitys oppgave

I forbindelse med effektivisering og forvaltning av deres MDM-system, SOTI MobiControl, ble Nordic Mobility kontaktet for å bistå med teknisk kompetanse og anbefalinger av aktuelle alternativer for videre drift. Grunnlaget for MobiControl-installasjonen, som allerede var laget av tekniske ressurser nyansatt i Nordic Mobility, skulle videreføres, og driftsikres.

 

Løsningen

I samarbeid med ressurser fra Coop Norge IT, ble flere oppgraderinger og forbedringer gjennomført. Dette sikret videre stabil drift, og ga alle involverte en enklere hverdag. Coop Norge IT brukte, og bruker Nordic Mobility som trusted advisor og lente seg på oss for råd når tunge, tekniske analyser måtte gjennomføres for å øke effektivitet og stabil drift.

Coop Norge
Coop Norge

Trenger du hjelp med valg av utstyr til dine ansatte og Mobile Device Management? Eller står dere fast i dagens løsning? Kontakt oss, vi hjelper dere videre.