OS manager

For bedrifter med mange Zebra Android-enheter kan det fort bli en utfordring å sørge for at disse til enhver tid er oppdatert med korrekt OS. Tidligere har man sett problemer knyttet til selve oppdateringsprosessen, samtidig som det ikke har eksistert noen god måte å varsle brukerne om at en ny oppdatering er tilgjengelig, og i ferd med å installeres.

«OS Manager» fra Nordic Mobility AS er en app som replikerer oppdateringsfunksjonaliteten til forbrukerbaserte smarttelefoner. Appen tilrettelegger for en funksjonell rutine for oppdatering av Zebra Android-enheter.

 

Smart system for automatisering av oppdateringer

Med «OS Manager» knyttet til ditt Mobile Device Manager-system vil prosessen rundt oppdateringer automatiseres. Brukeren vil få beskjed om at det er ønskelig å gjennomføre en oppdatering, med mulighet for utsettelse dersom tidspunktet ikke passer. Dette er blant annet praktisk dersom brukeren trenger enheten på dette tidspunktet.

Det er imidlertid ikke slik at brukeren kan utsette oppdateringer til evig tid. Oppdateringer rulles ut av en grunn, og med tanke på sikkerhet og utbedring av eventuelle systemfeil er installering av disse en nødvendighet. Derfor vil systemet på et tidspunkt se seg nødt til å tvinge igjennom oppdateringen.

Les mer om funksjonaliteten til «OS Manager» her.

Kontakt oss for mer informasjon

«OS Manager» er kompatibel med Android KitKat og oppover, med enheter som TC5- og TC7-serien til Zebra Technologies.

Appen er kun tilgjengelig fra Nordic Mobility AS. Prisen er 5,- per enhet, per måned, mens den er gratis for alle Nordic Cloud Mobile-kunder. Dersom du ønsker å teste «OS Manager» kan du laste ned en 24 timers prøveversjon her.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om «OS Manager».