OS Manager

OS Manager

OS Manager

For bedrifter med mange Zebra Android-enheter kan det fort bli en utfordring å sørge for at disse til enhver tid er oppdatert med korrekt OS. Tidligere har man sett problemer knyttet til selve oppdateringsprosessen, samtidig som det ikke har eksistert noen god måte å varsle brukerne om at en ny oppdatering er tilgjengelig, og i ferd med å installeres.

«OS Manager» fra Nordic Mobility AS er en app som replikerer oppdateringsfunksjonaliteten til forbrukerbaserte smarttelefoner. Appen tilrettelegger for en funksjonell rutine for oppdatering av Zebra Android-enheter.

Automatisk oppdatering av terminal

Brukerstyrt oppdatering

Liten app uten store krav

Zebra håndterminaler

Android KitKat og opp

Hvordan

Smart system for automatisering av oppdateringer

Med «OS Manager» knyttet til ditt Mobile Device Manager-system vil prosessen rundt oppdateringer automatiseres. Brukeren vil få beskjed om at det er ønskelig å gjennomføre en oppdatering, med mulighet for utsettelse dersom tidspunktet ikke passer. Dette er blant annet praktisk dersom brukeren trenger enheten på dette tidspunktet.

Det er imidlertid ikke slik at brukeren kan utsette oppdateringer til evig tid. Oppdateringer rulles ut av en grunn, og med tanke på sikkerhet og utbedring av eventuelle systemfeil er installering av disse en nødvendighet. Derfor vil systemet på et tidspunkt se seg nødt til å tvinge igjennom oppdateringen.

Les mer om funksjonaliteten til «OS Manager» her.

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon

«OS Manager» er kompatibel med Android KitKat og oppover, med enheter som TC5- og TC7-serien til Zebra Technologies.

Appen er kun tilgjengelig fra Nordic Mobility AS. Prisen er 5,- per enhet, per måned. Dersom du ønsker å teste «OS Manager», ta kontakt, så sender vi deg en 24 timers prøveversjon.

 

Vi utvikler stadig flere nytteapper med tanke på bedrifter. IP to URL finner lokale webtjenester både automatisk og dynamisk, mens Find My Device er en MDM-basert lokaliseringsapp man aktiverer via for eksempel SOTI MobiControl. Begge har store installasjonsbaser og er under kontinuerlig utvikling.

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625