Android Enterprise Recommended! Hæ? Hva er det?

For et halvt års tid siden lanserte Google noe de kaller for Android Enterprise Recommended. Enkelt sagt er det et program for å sikre enheter som blir godkjent, følger noen strenge krav.

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap. Trenger du hjelp med Android i din bedrift? Kontakt oss for tips og råd.

 

 

Google sier: «Android Enterprise Recommended makes it simple for businesses to confidently select, deploy and manage Android devices and services that meet elevated enterprise requirements validated by Google.»

Så hva betyr det egentlig? Jo, Google gir deg en liste over Android-enheter de går gode for med tanke på kravene man har innenfor Enterprise. Listen inneholder både ruggede enheter som Zebra TC51, men også vanlige smarttelefoner som Google Pixel og Sony Xperia.

 

Android Enterprise Recommended
Android Enterprise Recommended

 

For å bli medlem av listen må produsenten oppfylle visse krav. De skal være enkle å rulle ut, også når du trenger tusenvis, de skal være lette å oppdatere, de skal kunne konfigureres på en smidig måte, og de må oppfylle en minimumsstandard når det gjelder hardware.

I praksis betyr det, når du skal velge hvilken Android-enhet din bedrift skal gå for, du har en kort liste over enheter du vet vil fungere bra for en bedrift. Modellen du velger vil være enkel å innrullere i et MDM-system som SOTI MobiControl, den vil være enkel å konfigurere, og utrulling vil være så smidig som mulig.

 

 

Med Android Enterprise Recommended, og Android Enterprise, vil din bedrift være godt rustet for en så enkel og effektiv hverdag som mulig.

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap. Trenger du hjelp med Android i din bedrift? Kontakt oss for tips og råd.